Fröknäcke - ett absolut måste

Blanda 1 dl solrosfrön, 1 dl sesamfrön, 1/2 dl hela linfrön, 2 msk pofiber, 1 msk fiberhusk.
Smält 0,5 dl kokosfettet i en kastrull, tillsätt 2,5 dl vatten och 1/2 tsk salt. Häll vätskan över fröblandningen och blanda ordentligt.
Häll på en plåt med bakplåtspapper och sprid ut till en jämn kaka.
Grädda i 150 grader i ca 45 minuter.
Ta ut och dela kakan i lagom bitar. Torka kexen på bakplåtsgallret i 50-75 grader med ugnsluckan på glänt i 30 minuter. Stäng av ugnen så kan de stå på eftervärme en stund till.
Jag brukar blanda i lite av de frön jag har hemma och ibland kan man ju även ha i lite brödkryddor såsom anis och fänkål så får man till lite variation.
Tänk dig ett fröknäcke med mycket smör på och en bit rökt fjällröding...Herregud vad det vattnas i munnen. Inte av socker utan av inget socker alls. ;)
Kram Jess